16 декември 2007

A Question of Desire

… обичаше да усеща тялото й и понякога я събличаше и прегръщаше съвсем голата й и нежна кожа... Затова тя всъщност спеше почти гола, за да може да се плъзга заспивайки по завивките и да усеща как докосващата им хладина я кара да настръхва… къде от допира до него, къде от неописуема възбуда за преминаващата като дъх хладина, която постепенно се затопляше в прегръдката му и оставаше само усещането за коприненото докосване на плъзгащата се от гърба към бедрата й длан.

… обичаше да усеща аромата й, на току що сложения крем, с капка Be Delicious, смесен с аромата на нарастващото желание.

… обичаше да прокарва леко език по устните й, за да ги навлажни… и бавно да прехапе долната й устна докато тя издиша с леко стенещо свистене насъбралия се от задържане на момента въздух.

После тя засмукваше бавно пръстите му и той тръгваше с върха им да погали пътеката надолу… и я галеше навсякъде. Чертаеше невидими линии през зърната на гърдите и рисуваше спиралки по кръговете на желанието й.

… обичаше да докосва с пръсти всяка част от тялото й, докато настръхне цялата кожа и опита всичко от нея. Харесваше му да бъде толкова гола, тръпнеща, гореща, влажна.

… обичаше да я прегръща и да се люби с нея дълго и изтощително.

Няма коментари: